Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ!


Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, στις Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει της νέας χρονιάς. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά φέτος και γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τη σεζόν 2016-2017.

Το παρών έδωσαν οι εξής πολίστριες: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μαρία Σώρα, Σήλια Λογοθέτη, Ειρήνη Νίνου και Ξένια Πέττα.

Απουσίαζαν οι: Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου και Βάσω Πλευρίτου που είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Νεανίδων και οι Ρομπέρτα Μπιανκόνι, Τζούλια Έμολο και Γιάσμιν Σμιτ. Οι δυο Ιταλίδες αναμένονται στη χώρα μας την ερχόμενη Πέμπτη (15/9) προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία ενώ η Γιάσμιν Σμιτ θα μπει με την υπόλοιπη ομάδα τον Οκτώβριο.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :