Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΝ... ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΙΤΗ


Χωρίς... αίσιο τέλος ολοκληρώθηκαν οι επαφές του Άρη με τον Τάσο Αυλωνίτη και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης στρέφονται στη διεθνή αγορά για την απόκτηση ενός ποιοτικού στόπερ.

Στο εξωτερικό κοιτάζει πλέον ο Άρης προκειμένου να προσθέσει έναν ποιοτικό στόπερ στο ρόστερ του στο… παρα πέντε και τσεκάρει φυσικά ελεύθερους παίκτες, καθώς έχει εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Οι «κίτρινοι», όπως σας είχαμε ενημερώσει, εξέταζαν την περίπτωση του Τάσου Αυλωνίτη τα τελευταία 24ωρα, αλλά πλέον στρέφονται αναγκαστικά σε άλλες περιπτώσεις και αυτό γιατί δεν υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα στις επαφές που έγιναν με τον 26χρονο αμυντικό.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού επιθυμεί να κάνει αποθεραπεία δίχως πίεση χρόνου, μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς και να επιστρέψει στη δράση τον Ιανουάριο. Μάλιστα η πλευρά του παίκτη ευχαρίστησε τον Άρη τη Δευτέρα και την ενημέρωσε για την απόφασή του.

Πλέον, η ομάδα της Θεσσαλονίκης (που αναζητά παράλληλα και έναν έμπειρο επιθετικό) έχει σημαντική πίεση χρόνου, καθώς η διορία για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών λήγει την Παρασκευή.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :