Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ... ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ


Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε προτάσεις με τις οποίες ουσιαστικά θα καταργούνταν η αθλητική δικαιοσύνη.

Όπως ήταν το φυσιολογικό και το απολύτως λογικό λοιπόν, και οι τρεις προτάσεις του Παναθηναϊκού απορρίφθηκαν με συνολική αποδοχή της Γενικής Συνέλευσης, στην οποία παρέστη ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μαζί με τους Γιώργο Σκινδήλια (αντιπρόεδρος), Χρήστο Σταυρόπουλο (Γενικός Διευθυντής), Λάμπρο Αδάμο (νομικός σύμβουλος) και Νίκος Λεπενιώτης (διευθυντής μάρκετινγκ).

Οι προτάσεις ήταν εκτός λογικής και μάλιστα χαρακτηριστικά η πλευρά του Άρη υποστήριξε πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν κάτι το παράνομο.

Από κει και πέρα, έγινε μία ψηφοφορία για να... σβηστούν οι ποινές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Αυτή ήρθε 8-3-3 στη συνέχεια επικράτησε χαμός οπότε αυτή ακυρώθηκε. Δεν ισχύει λοιπόν καμία ψηφοφορία και ισχύουν κανονικά οι ποινές του προέδρου των "πράσινων".

Σε ένδειξη όμως καλής θελήσεως και σε μία συμφωνία κυρίων, ο Ολυμπιακός είπε: «Θα μπαίνει κανονικά στο γήπεδο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και δεν θα κάνουμε καμία καταγγελία, αλλά θα είναι τύπος και υπογραμμός. Με το παραμικρό θα κινηθούμε ανάλογα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :