Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ... ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ!


Στις 10 Σεπτεμβρίου, δηλαδή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, λέγεται ότι θα ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν πάρει διήμερο ρεπό από τον Πάουλο Μπέντο (το Σαββατοκύριακο) και τη Δευτέρα επιστρέφουν στο Ρέντη για να ξεκινήσουν και πάλι τις προπονήσεις τους και την προετοιμασία τους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος (αν τελικά πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτέμβρη).

Εκτός αυτού όμως έρχεται και η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ταξιδέψουν στην Ελβετία για να αντιμετωπίσουν την Γιουνγκ Μπόις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα… ριχτεί με τα μούτρα στη δουλειά, μαζί με τους παίκτες του ώστε να εμφανιστεί η ομάδα πανέτοιμη στις επίσημες αναμετρήσεις που έρχονται και στο δύσκολο πρόγραμμα του Οκτωβρίου.

Πρέπει άπαντες να είναι ετοιμοπόλεμοι, γι’ αυτό και οι νεοφερμένοι Καρντόσο, Ρομαό και Βιάνα προπονήθηκαν το Σαββατοκύριακο καθώς βρισκόντουσαν πιο πίσω από τους υπόλοιπους σε θέματα φυσικής κατάστασης.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :