Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ... ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Η Κ20 του Ολυμπιακού έκανε πρεμιέρα την Κυριακή το πρωί στο πρωτάθλημα Νέων της Super League και επικράτησε εύκολα της Βέροιας με 2-0.

Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα υποδέχτηκαν την ομάδα της Ημαθίας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό έδειξαν την ανωτερότητά τους.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό είχαν δοκάρι όταν αντίπαλος αμυντικός έκανε κεφαλιά και παραλίγο να πετύχει... αυτογκόλ.

Στο 10’ ο Βάρκας έστειλε τη μπάλα άουτ με κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 13’ μακρινό σουτ του Λάμπρου κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 18’ οι Νέοι του Ολυμπιακού έκαναν το 1-0 με πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Μεγαρίτη, ο οποίος σούταρε με το αριστερό με τη μπάλα να προσκρούει στο αριστερό δοκάρι της Βέροιας και να καταλήγει στα δίχτυα.

Μετά από 3 λεπτά οι ερυθρόλευκοι έφτασαν πολύ κοντά στο 2-0 όμως και πάλι ο Βάρκας δεν τα κατάφερε, καθώς το πλασέ του, το απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 23’ οι Τόλι, Ανδρούτσος και Βρουσάι… έκρυψαν τη μπάλα αλλά η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε λίγο άουτ.

Δείγμα της ανωτερότητας του Ολυμπιακού και της κακής εικόνας της Βέροιας, το γεγονός πως ο προπονητής της ομάδας από την Ημαθία έκανε αλλαγή μόλις στο 33ο λεπτό.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου πραγματοποιήθηκε στο 44’ όταν μετά από ντρίμπλα στου Βρουσάι στον προσωπικό του αντίπαλο και ωραία παράλληλη πάσα στον Βάρκα, εκείνος πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα κύλησαν πιο... ήρεμα, με τον Ολυμπιακό να είναι και πάλι ανώτερος καταφέρνοντας να πετύχει άλλο ένα τέρμα.

Στο 62’ ο Βρουσάι δέχτηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Πανάγο και με σουτ έγραψε το 2-0 για τον Ολυμπιακό, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι της εστίας της Βέροιας.

Το πρώτο σουτ η Βέροια το έκανε στο 66’ με τον Μελικιώτη, αλλά ο Γαβαλάς μπλόκαρε εύκολα.

Το παρών στο Ρέντη έδωσε ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Πάουλο Μπέντο, αλλά και κάποιοι παίκτες του Θρύλου. Καρεμπέ, Μοντέστο, Τάσος Μητρόπουλος και Γιάννης Γκούμας (προπονητής Εθνικής Νέων) ήταν και αυτοί στις εξέδρες και παρακολούθησαν τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού όπως την παρέταξε ο Βασίλης Βούζας: Γαβαλάς, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (78’ Χρήστου), Μανθάτης, Μεγαρίτης, Βάρκας (57’ Κιρτζιαλίδης), Ανδρούτσος, Βρουσάι (70’ Φουάσης)

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :