Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ : ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ


Ως ένα πολύ καλό τεστ για να διαπιστώσει την ετοιμότητα του Ερυθρού Αστέρα βλέπει ο Ντέγιαν Ράντονιτς το τουρνουά της Κρήτης.

Αρκετά συμπεράσματα αναμένεται να βγάλει, στο τουρνουά του Ηρακλείου όπου συμμετέχει και ο Ολυμπιακός, ο Ντέγιαν Ράντονιτς για την αγωνιστική κατάσταση του Ερυθρού Αστέρα.

Ο προπονητής των Σέρβων τόνισε πως ήθελε σε αυτή τη χρονική στιγμή της προετοιμασίας η ομάδα του να παίξει με αντιπάλους επιπέδου Ευρωλίγκας.

«Ταξιδέψαμε στην Ελλάδα για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας. Σε αυτή την περίοδο έχουμε προγραμματίσει τα πιο δυνατά φιλικά με αντιπάλους υψηλού επιπέδου, που θα συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα. Το πρώτο ματς είναι την Παρασκευή (23/9) κόντρα στον Ολυμπιακό. Όμως, γενικά στο τουρνουά της Κρήτης θα δώσουμε δύο πολύ δυνατά φιλικά για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, ώστε να έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα. Λίγες ημέρες μετά και πριν ξεκινήσει η σεζόν θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το ματς κόντρα στην ΜΖΤ Σκοπίων στο Βελιγράδι», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :