Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΑΡΙΝ!


Έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του εμφανίστηκε ο Μάρκο Μάριν, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την επικράτηση (με σκορ 6-1) επί της Βέροιας.

Παιχνίδι με παιχνίδι η απόδοση του Γερμανού μεσοεπιθετικού θα γίνεται καλύτερη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βέροιας στο Καραϊσκάκη.

Από εκεί και πέρα, ο χθεσινός MVP της αναμέτρησης δήλωσε χαρούμενος που αγωνίζεται για τους πρωταθλητές Ελλάδας, τους οποίους θεωρεί έναν πολύ μεγάλο σύλλογο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μάριν:

Για τη θέση που έπαιξε στο χθεσινό ματς με τη Βέροια: «Πίσω από τον επιθετικό έχεις περισσότερες ευκαιρίες να κάνεις πράγματα και το ίδιο συνέβη και με εμένα. Είναι πολύ ωραίο να ξεκινάς με νίκη το νέο πρωτάθλημα».

Για την κατάστασή του: «Είναι δύσκολο να δώσω ποσοστό ετοιμότητας. Στα πρώτα 60 λεπτά αισθανόμουν πολύ καλά και όσα περισσότερα παιχνίδια θα παίξω θα είμαι καλύτερος και στα 90 λεπτά».

Για τις πολλές ομάδες που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια: «Δεν ήταν καθόλου δύσκολες οι αλλαγές ομάδων που είχα τα τελευταία χρόνια. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο».

Για το παιχνίδι με τη Γιούνγκ Μπόις, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa League: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τη Γιούνγκ Μπόις και το κάνει δυσκολότερο ο αγωνιστικός χώρος. Η Σαχτάρ έχασε εκεί, ελπίζω εμείς να νικήσουμε και θα προετοιμαστούμε με τον προπονητή μας κατάλληλα».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ήταν μία υπέροχη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ήταν σπουδαίοι οι οπαδοί μας, είναι πολύ ωραίο να παίζεις για εκείνους και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».

Για την αναβολή του πρωταθλήματος: «Τώρα άρχισε το πρωτάθλημα και αυτό είναι που μετράει. Και στην Τουρκία είχε συμβεί κάτι ανάλογο πέρσι, αλλά τώρα συγκεντρωνόμαστε στα παιχνίδια μας και αυτό πρέπει να κάνουμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :