Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

«ΦΟΒΟΣ» ΓΙΑ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ


Η Γιουνγκ Μπόις δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, στην οποία αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στη Βέρνη, και αυτό φαίνεται άλλωστε από την παρουσία του Στεφάν Σαπουιζά στο Καραϊσκάκη.

Ο παλαίμαχος σπουδαίος σέντερ φορ είναι στο τεχνικό επιτελείο της ελβετικής ομάδας και, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, θα είναι στη χώρα μας για να δει από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια, στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Σαπουιζά είναι στενός συνεργάτης του προπονητή της Γιουνγκ Μπόις, Αντι Χούτερ, και θα του μεταφέρει τα όσα θα δει από τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Αυτό πάντως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι ο μεγάλος... «πονοκέφαλος» για τον προπονητή της ελβετικής ομάδας είναι ο Οσκαρ Καρντόσο και η αντιμετώπιση του Παραγουανού επιθετικού.

Η είδηση της μεταγραφής του 33χρονου φορ στον Ολυμπιακό προκάλεσε... «συναγερμό» στο τεχνικό επιτελείο της Γιουνγκ Μπόις, καθώς η αντίπαλος των ερυθρόλευκων δείχνει ότι αντιμετωπίζει και πολλά αμυντικά προβλήματα.

Έτσι ο Αντι Χούτερ εστιάζει τα πλάνα του στον τρόπο αντιμετώπισης του Καρντόσο, γνωρίζοντας ότι ο Παραγουανός επιθετικός θα είναι η μεγαλύτερη απειλή για τα γκολπόστ της Γιουνγκ Μπόις.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :