Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ Ο «ΕΚΛΕΚΤΟΣ» ΤΟΥ... ΡΑΝΙΕΡΙ ΣΤΗ ΛΕΣΤΕΡ!


Ο Κλαούντιο Ρανιέρι θέλει στη Λέστερ έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για τον Εδουάρδο Μαθία, ο οποίος ήταν τεχνικός διευθυντής στους ερυθρόλευκους για λιγότερο από ένα χρόνο. Στη συνέχεια πήγε στην Φιορεντίνα και κατόπιν στην Μπέτις, από την οποία απομακρύνθηκε πριν από το τέλος της περσινής σεζόν.

Όπως αναφέρουν, λοιπόν, ισπανικά δημοσιεύματα, ο 42χρονος Ισπανός είναι ο... εκλεκτός του Κλαούντιο Ρανιέρι, καθώς η Λέστερ αναζητά τον διάδοχο του Στιβ Γουόλς, ο οποίος λειτουργούσε ως σκάουτερ με αυξημένες αρμοδιότητες και πήρε... μεταγραφή στην Έβερτον.

Παρόλο που στη Μπέτις, δεν κρίθηκε επιτυχημένο το έργο του Μαθία, ο Ιταλός προπονητής τον γνωρίζει από την θητεία του στη Βαλένθια, σε μια περίοδο που οι «νυχτερίδες» απέκτησαν παίκτες όπως ο Μαρτσένα, ο Νταβίδ Σίλβα, ο Βιθέντε, ο Αλμπιόλ και ο Μπαράχα.

Το όνομα του Μαθία είχε συνδεθεί πέρυσι το καλοκαίρι και με τη Μπαρτσελόνα για να αντικαταστήσει τον Άντονι Θουμπιθαρέτα, όπως σας είχαμε ενημερώσει.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :