Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΤΣΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΝΟ Ο... ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ!


Ως τον καλύτερο παίκτη του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων χαρακτήρισε τον Στέφανο Καπίνο ο Γιώργος Καραγκούνης μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Με τα καλύτερα λόγια για την έως τώρα παρουσία του Στέφανου Καπίνο στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, μίλησε ο Γιώργος Καραγκούνης.

«Ο Καπίνο ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια», σημείωσε ο Γιώργος Καραγκούνης αναφορικά με τη θέση του γκολκίπερ των πρωταθλητών και πρόσθεσε:

«Σίγουρα ένας τερματοφύλακας πρέπει να έχει ματς. Παίζουν σημαντικό ρόλο. Βλέπουμε και τον Καπίνο πόσο σημαντικό είναι να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, καθώς παίρνει και αυτοπεποίθηση. Επιπλέον χρειάζεται και στήριξη. Δεν πρέπει με το πρώτο ή το δεύτερο λάθος να “φας” τον παίκτη».

Ο παλαίμαχος άσος αναφερόμενος επιπλέον στη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού στην Ελβετία επί της Γιουνγκ Μπόις τόνισε ότι με όσα έχουν συμβεί φέτος στους πρωταθλητές, αυτό που μετρά είναι οι τρεις βαθμοί και τίποτα άλλο, ειδικά στο Europa League.
«Είχαμε παίξει στο Βίλνιους με την Εθνική με συνθετικό χλοοτάπητα, ήταν τότε πολύ κακός αγωνιστικός χώρος. Για το χθεσινό ματς δεν ξέρω. Είναι κάτι ασυνήθιστο αυτό το γεγονός του συνθετικού χλοοτάπητα. Είδα το πρώτο ημίχρονο και όταν έχεις αποκλειστεί από την Μπερ Σεβά και να έχεις κινδυνεύσει με αποκλεισμό από την Αρούκα, τότε απλά παίρνεις τους τρεις βαθμούς και φεύγεις».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :