Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

«ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΤΟ...»


Ο πρώην παίκτης της Σπόρτινγκ και νυν προπονητής της Κρουζέιρο, ανέφερε πως η διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας έκανε... λάθος που δεν πίστεψε περισσότερο στον Πάουλο Μπέντο.

Ο Μπέντο είναι εδώ και μερικές εβδομάδες ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Τα πηγαίνει πολύ καλά, μέχρι στιγμής, βοήθησε την ομάδα να προκριθεί στους ομίλους του Europa League και όλα αυτά δείχνουν πως πρόκειται για έναν σοβαρό τεχνικό, ο οποίος έχει όλα τα φόντα να πετύχει.

Ο νυν τεχνικός της Κρουζέιρο από εκεί και πέρα, Ντέιβιντ, είπε πως η διοίκηση της ομάδας θα έπρεπε να αφήσει περισσότερο τον Μπέντο να δουλέψει εκεί.

«Λένε πως το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο χρειάζεται αναμόρφωση, αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα», ανέφερε ο Ντέιβιντ και κατέληξε.

«Όλοι μιλούν μόνο... Αν είχαν δώσει χρόνο στον Μπέντο για παράδειγμα, θα είχε κάνει θαυμάσια δουλειά. Είμαι ευγνώμων στην Κρουζέιρο, αλλά ο Μπέντο ήξερε πως όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Μετά από λίγο, γνώριζα πως θα απολυθεί».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :

MOBILE VERSIONS