Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΤΑΚΑ NTE ΚΑΜΑΡΓΚΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!


Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League επί της Αστάνα, με 2-1.

Η κυπριακή ομάδα βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο τέλος του ημιχρόνου, όμως κατάφερε να πάρει τους τρεις πόντους χάρη στα γκολ των Βινίσιους και Ντε Καμάργκο.

Ο δεύτερος μάλιστα παραχώρησε δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο ΓΣΠ και αναφέρθηκε με πολύ καλά σχόλια για τον επόμενο αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ στην διοργάνωση, τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το πως νιώθει που έκανε την διαφορά: «Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Πιστεύω πως ολόκληρη η ομάδα πρέπει να είναι χαρούμενη με το αποτέλεσμα γιατί δουλέψαμε και ήμασταν δυνατοί στο δεύτερο μέρος. Είχαμε πολλή υπομονή, κρατήσαμε τη μπάλα, ψάξαμε να βρούμε τους λίγους χώρους. Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα που βοήθησα στο πρώτο γκολ και σκόραρα το δεύτερο».

Αν πίστευε πως ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να κερδίσει: «Φυσικά. Ένα παιχνίδι είναι 90 λεπτά, πρέπει να πιστεύουμε μέχρι το τέλος. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και επιστρέψαμε με γκολ».

Αν οι κεφαλιές είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του: «Ναι, μπορούμε να το πούμε. Το πιο σημαντικό είναι πως με την ικανότητά μου μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και είτε σκοράρω με κεφαλιά, είτε με τα πόδια, είμαι χαρούμενος».

Αν έχει κάτι ξεχωριστό αυτό το γκολ: «Είναι το πρώτο Ευρωπαϊκό με το ΑΠΟΕΛ και πήραμε τη νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό γκολ και ελπίζω ότι θα σκοράρω αρκετά».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Το όνομα μιλάει μόνο του, ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή και πολύ μεγάλη ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη και δεν είναι διαφορετικό με τον Ολυμπιακό».

Για το ότι σκόραρε στο παρελθόν κόντρα στον Ολυμπιακό (το 2009): «Σκόραρα με τη φανέλα της Σταντάρ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα και θα προσπαθήσω να σκοράρω ξανά».

Για τον κόσμο: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, ο κόσμος ήταν απίστευτος, στήριξε για 90 λεπτά την ομάδα και νομίζω ότι έτσι πρέπει οι φίλαθλοι να δίνουν κίνητρα την ομάδα τους».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :