Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Με Ηρακλή η Κ-20, με τον Πανιώνιο η Κ-17.

Μετά από τις επιτυχημένες πρεμιέρες σε Νέους και Έφηβους ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση για τα Πρωταθλήματα Super League Υποδομών το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου.

Την αυλαία ανοίγει η Κ-17 η οποία για την 2η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League υποδέχεται το Σάββατο (11:30) στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη με στόχο φυσικά τη 2η νίκη της στη διοργάνωση. Το παιχνίδι θα είναι το πρώτο εντός έδρας για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη στο Πρωτάθλημα.

Την Κυριακή στο Εθνικό Στάδιο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη η Κ-20 παίζει με τον Ηρακλή έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Ο αγώνας είναι για την 4η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Κ-20 και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 13:00. Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα επικράτησε με 2-0 της Βέροιας ενώ ο Ηρακλής δεν έχει πάρει ακόμη βαθμό στη διοργάνωση.

Η αποστολή της ομάδας Νέων θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου με πτήση τσάρτερ μαζί με την αποστολή της μεγάλης ομάδας του Ολυμπιακού.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :