Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ... ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ Ο ΓΙΑΝΓΚ!


Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προπόνησή του στα «Δύο Αοράκια» με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να γυμνάζεται κανονικά, ενώ χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά μετά από καιρό θα πάρει ο Πάτρικ Γιανγκ.

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στα «Δύο Αοράκια» με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να κάνει κανονικά προπόνηση δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον άφησε εκτός προγράμματος χθες.

Οι ερυθρόλευκοι βλέπουν το τουρνουά στο Ηράκλειο ως μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να... μετρήσουν μέχρι τώρα τις δυνάμεις τους και να δουν που βρίσκονται. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θεωρεί πως και οι δύο αναμετρήσεις (αύριο με Ερυθρό Αστέρα και την Κυριακή με έναν εκ των Αναντολού Εφές και Χάποελ Ιερουσαλήμ) είναι επιπέδου Euroleague και σίγουρα οι πιο δυνατές μέχρι τώρα.

Ο Πάτρικ Γιανγκ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ωστόσο δε θα μείνει για μεγάλη διάρκεια στο παρκέ αφού οι πρωταθλητές συνεχίζουν να επιθυμούν σταδιακή επιστροφή του σε πλήρη δράση.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :