Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ... ΦΟΡΤΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΒΕΡΟΙΑ


Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και του αγώνα της Κυριακής, κόντρα στην Βέροια.

Ο Πάουλο Μπέντο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει πλέον όλους τους παίκτες του στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, καθώς άπαντες οι διεθνείς επέστρεψαν στη… βάση τους.

Από εκεί και πέρα, κανονικά προπονήθηκαν για ακόμα μια ημέρα οι Σιόβας και Ομάρ, ενώ πιο χαλαρό πρόγραμμα, για λόγους αποφόρτισης, ακολούθησε ο Κώστας Φορτούνης.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Τσόρι Ντομίνγκεζ, η περίπτωση του Αργεντίνου δεν… πονοκεφαλιάζει τους ερυθρόλευκους, καθώς πρόκειται απλά για μία σύσπαση, με τον παίκτη να έχει πιθανότητες συμμετοχής, ακόμα και στο ματς της Κυριακής.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Παρασκευής (09:00), όπου και θα διεξαχθεί η προπόνηση της ομάδας.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :