Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΣ Ο... ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΣ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟΥΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΕΝΤΟ!


Ο Όσκαρ Καρντόσο έχει... τρελάνει τούς πάντες στον Ολυμπιακό με την παθιασμένη προπόνηση που κάνει!

Ο έμπειρος φορ βρίσκεται πίσω στη φυσική κατάσταση, ωστόσο κάνει τα πάντα για να φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων συμπαικτών του με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Καρντόσο, με δική του πρωτοβουλία, κάνει έξτρα προγράμματα και επιπλέον ασκήσεις, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι 100% έτοιμος στην πρεμιέρα τής Σούπερ Λιγκ.

Είναι τέτοιος ο ζήλος που δείχνει ο Παραγουανός επιθετικός στις προπονήσεις των ερυθρόλευκων, που πολλές φορές συζητιέται το συγκεκριμένο γεγονός μεταξύ των παικτών, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr". Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι απίστευτος επαγγελματίας και δείχνει τεράστια θέληση για να παίξει βασικός στα πρώτα ματς του Θρύλου.

Μέχρι και ο Πάουλο Μπέντο έχει μείνει... άφωνος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, καθώς δεν περίμενε ένα τόσο μεγάλο όνομα να παρουσιάζει τέτοιο πρόσωπο στις προπονήσεις. Και, φυσικά, στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την εικόνα και τη συμπεριφορά τού Καρντόσο, καθώς θεωρούν ότι πρόκειται για πρότυπο παίκτη, ο οποίος δίνει το καλύτερο παράδειγμα και στους νεότερους άσους της ομάδας.

"Αν κάνει όλα αυτά στην προπόνηση, σκεφτείτε τι θα κάνει στο γήπεδο και στα επίσημα παιχνίδια", λένε στο Ρέντη οι άνθρωποι τού συλλόγου που περιμένουν πώς και πώς τον διεθνή άσο να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα.

Από τη μεριά του, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Παραγουανός άσος λέει στο περιβάλλον του ότι θέλει να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος και πως προετοιμάζεται για να σκοράρει. Άλλωστε, ο Όσκαρ Καρντόσο έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και τονίζει ότι πάει για μίνιμουμ 20 γκολ μέσα στη σεζόν...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :