Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΤΣΙ... ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΝ ΚΑΙ ΜΠΙΡΤΣ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ


Με τα καλύτερα λόγια για τους Ερικ Γκριν και Κεμ Μπιρτς μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Heraclion Crete 1ο Basketball Tournament.

Ο φόργουορντ του Θρύλου ανέφερε πως η ομάδα ανέβηκε επίπεδο με την προσθήκη του Αμερικανού γκαρντ και του Καναδού σέντερ, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τον Γκριν ως έναν καθαρό σκόρερ και τον Μπιρτς ως... «φόβητρο» για τους αντιπάλους.

Ο Παπαπέτρου μίλησε επίσης για τους στόχους του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική σεζόν, στην οποία οι πρωταθλητές θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το νταμπλ στην Ελλάδα και να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την υποδοχή στο Ηράκλειο: «Όλα ήταν πολύ όμορφα. Ο κόσμος στο Ηράκλειο αγαπάει τον Ολυμπιακό και στηρίζει την ομάδα. Περιμένουμε αυτό να το δείξει και αύριο στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, που είναι και αδελφικό σωματείο. Κάθε φορά που έχουμε τον κόσμο στο πλάι μας, αυτό μας δίνει χαρά και έξτρα ώθηση».

Για το τουρνουά της Κρήτης: «Η ομάδα δεν είναι μονταρισμένη και φορμαρισμένη, όπως στα τελειώματα της σεζόν. Θα δείτε όμως μια ομάδα, που θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, θα έχει μεγάλη ενέργεια, θέληση και θα παίξει δυνατή άμυνα, κάτι που μας χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια» και πρόσθεσε ο «Πάπι» για τους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού: 

«Πέρσι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε αντίστοιχη πορεία στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και κάτι καλύτερο στην Ευρώπη. Η ομάδα είχε έναν καλό κορμό που τον διατηρεί τα τελευταία χρόνια και έγιναν κάποιες προσθήκες, οι οποίες θα την βοηθήσουν να ανέβει επίπεδο».

Για τους Γκριν και Μπιρτς: «Θέλουμε να παίξουμε ακόμη πιο γρήγορα και να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια. Ο Γκριν και ο Μπιρτς είναι δύο διαφορετικοί παίκτες. Ο Έρικ (Γκριν) είναι πιο καθαρός σκόρερ και καλός αμυντικός. Ο Κεμ (Μπιρτς) είναι φόβητρο μέσα στην ρακέτα, κόβει φάσεις, είναι πολύ καλός και αμυντικά και επιθετικό. Με τον κορμό που είχαμε και αυτούς τους δύο πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πιο γρήγορα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :