Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ!


Ο Δημήτρης Αγραβάνης επεσήμανε τη δυναμική του τουρνουά στο Ηράκλειο και πόσο καλό θα κάνει στους στόχους του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ των ερυθρόλευκων κατά την άφιξη της ομάδας στο Ηράκλειο αναφέρθηκε στους στόχους των πρωταθλητών και φυσικά στη... δυναμική του τουρνουά.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης τόνισε χαρακτηριστικά... «Αυτό το τουρνουά είναι ένα πολύ καλό τεστ για μας, γιατί παίζουμε πρώτη φορά στην προετοιμασία μας με ομάδες της Euroleague και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να δούμε τον βαθμό ετοιμότητας μας και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με καλούς αντιπάλους όπως η Εφές και ο Ερυθρός Αστέρας. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να ευχαριστηθεί αυτά τα παιχνίδια. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, φέτος θα κάνουμε ότι κάνουμε και τις προηγούμενες χρονιές, δηλαδή θα διεκδικήσουmε και τους τρεις τίτλους πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρωλίγκα και για αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :