Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (ΡΗΟΤΟ)


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα με θέμα την «Ανάπτυξη Τμημάτων Υποδομής- Το μέλλον του ποδοσφαίρου» που διοργανώθηκε πριν από δέκα μέρες περίπου (το πρωί της Κυριακής 4/9 ) στον πολυχώρο «Απόλλων» στα Καμίνια.

Την ημερίδα διοργάνωσε η ΕΠΣ Πειραιά σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και βασικοί ομιλητές ήταν οι κ.κ Μαρούλης και Σπάθας από την Ένωση του Πειραιά, οι οποίοι ευχαρίστησαν την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Διευθύνων Σύμβουλο της Θρύλος ΑΕ κ. Γιώργο Παύλου για την τεράστια και διαρκή βοήθεια προς την ΕΠΣ.

Ομιλητές ήταν μεταξύ άλλων από πλευράς του Ολυμπιακού οι κ.κ Βούζας (προπονητής της Κ20), Γιάννης Ζαρώτης (αθλητικός ψυχολόγος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού).

Με το τέλος της ημερίδας που το παρών έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων, κ. Γλύκας, μίλησαν οι κ.κ Ελευθεριάδης (Διευθυντής της Ακαδημίας) και Νάνος (Διευθυντής Σχολών).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :