Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

«ΣΚΟΤΩΝΕΙ Ο ΓΚΡΙΝ... ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΜΠΙΡΤΣ»


Ο Γιώργος Τσιάρας, του Απόλλωνα Πατρών, αντιμετώπισε χθες τον Ολυμπιακό και ο «ΓΑΥΡΟΣ» τού ζήτησε να… ακτινογραφήσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Θρύλου, Κεμ Μπιρτς και Ερικ Γκριν, τη φιλοσοφία του Σφαιρόπουλου, αλλά και το δίδυμο Παπανικολάου-Παπαπέτρου.

«Θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης πολύ αθλητικός» ήταν η πρώτη αντίδραση του πολύπειρου φόργουορντ της ομάδας της Πάτρας για τον Κεμ Μπιρτς, για να συνεχίσει:

«Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει παράδοση να αναδεικνύει ψηλούς, και έτσι θεωρώ ότι θα γίνει και με αυτόν τον παίκτη. Θεωρώ ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ τον Ολυμπιακό στο κομμάτι της αθλητικότητας και στις καταστάσεις πικ εν ρολ».

Σχετικά με τις αμυντικές ικανότητες του Μπιρτς, ο Τσιάρας μάς δήλωσε: «Οπως σου προείπα, είναι ένας πολύ καλός παίκτης πικ εν ρολ και μπορεί να συνεργαστεί πολύ καλά με τους ψηλούς του Ολυμπιακού, που μπορούν να τον βρουν ψηλά και να τελειώσει τις φάσεις. Τώρα, στην άμυνα τα χέρια του είναι φοβερά και κάνει απίστευτα… deflect στις μπάλες (σ.σ.: ο τρόπος με τον οποίο περνάει ο αμυνόμενος τα χέρια του μπροστά από τον αντίπαλό του και σταματάει ή παρεμποδίζει τις πάσες προς το μέρος τους) και θεωρώ ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε αυτό το κομμάτι».

Ο Ερικ Γκριν σταμάτησε στους 17 πόντους απέναντι στους Πατρινούς. Ποιο ήταν το σχόλιο του Γιώργου Τσιάρα για τον Αμερικανό γκαρντ; «O Γκριν είναι ένας παίκτης που έλειπε τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να τραβήξει στο σκοράρισμα και θα βοηθήσει πολύ τον ηγέτη της ομάδας, τον Βασίλη Σπανούλη. Θα τον ελευθερώσει και θα δώσει λύσεις. Είναι ένας παίκτης-σκόρερ, ο οποίος στην καλή του βραδιά μπορεί να… σκοτώσει οποιαδήποτε άμυνα», ενώ, ερωτώμενος για το πώς του αρέσει να σκοράρει, ο φόργουορντ του Απόλλωνα ήταν συγκεκριμένος:

«Είναι παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει μόνος του τις φάσεις. Δεν είναι παίκτης που απλώς θα βγει και θα σουτάρει. Μπορεί να σηκωθεί έπειτα από ντρίπλα και μετά το πικ εν ρολ, είτε σε μια κατάσταση μέσω ενός ντράιβ. Είναι ξεκάθαρα ένας παίκτης που έχει έφεση στο σκοράρισμα».

Σχετικά με τον νέο Ολυμπιακό τόνισε «Εχει κρατήσει τον κορμό του και βασίζεται στους Ελληνες που με αυτούς είναι πολύ δυνατός. Και με αυτές τις προσθήκες ισχυροποιείται. Οσο για την πορεία του, θα έχουμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, έχει και αυτός πολλές υποχρεώσεις στην Ευρώπη, και γι’ αυτό διαθέτει 15 παίκτες ετοιμοπόλεμους», ενώ κατέληξε αναφορικά με τους Παπανικολάου και Παπαπέτρου και το πώς μπορούν να δέσουν:

«Ο κόουτς έχει δουλέψει πολύ σε αυτό το κομμάτι. Θέλει να αναδείξει και το ταλέντο του Παπαπέτρου, και αυτό του Αγραβάνη. Θεωρώ ότι μπορούν να συνυπάρξουν όλοι μαζί με τον Παπανικολάου. Μπορούν μεταξύ τους στην άμυνα να κάνουν ωραία πράγματα στις αλλαγές των μαρκαρισμάτων και να συνυπάρξουν. Βασικά, δεν έπαιξαν πολύ μαζί, αλλά νομίζω πως θα παίξουν καλά μαζί τους».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :