Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Η... ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΑΠΟΕΛ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! (ΡΗΟΤΟ)


Ένα κοινό πρόσωπο που ενώνει τον Ολυμπιακό με τον ΑΠΟΕΛ εξαιτίας της θητείας του και στις δύο ομάδες, είναι ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο σπουδαίος Γιουγκοσλάβος επιθετικός, είχε αγωνιστεί στην Κυπριακή ομάδα για 6 σεζόν (1989-1993 και 2000-2002) και στους ερυθρόλευκους για 3 (1997-2000).

Υπήρξε διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κύπρου από το 1994 έως το 1999 και όπως είναι λογικό έχει κάνει πολλές και καλές φιλίες στην Μεγαλόνησο και κυρίως στους Πρωταθλητές Κύπρου τους οποίους αντιμετώπισε χθες ο Ολυμπιακός.

Ένας εξ αυτών είναι και ο τιμ μάνατζερ του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές των «γαλαζοκίτρινων» και διατηρεί ιδιαίτερες σχέσεις με τον «Γκόγκα», κάτι που φάνηκε και από την επίσκεψη του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε η αποστολή της Κυπριακής ομάδας.

Η φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο τιμ μάνατζερ, Γιώργος Σαββίδης, αλλά και το σχόλιο του, λένε πολλά: «Οι παλιές καλές φιλίες ποτέ δεν χάνονται. Μόνο ΑΠΟΕΛ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :