Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ... ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Ο ΜΠΕΝΤΟ!


Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Βέροια αναμένεται να έχει... κάποιες εκπλήξεις.

Στο πρώτο τους ματς στο φετινό πρωτάθλημα έχουν επικεντρωθεί στον Ολυμπιακό, το οποίο είναι την Κυριακή (11/09, 20:30) με τη Βέροια, με τον Πάουλο Μπέντο να έχει αρκετά πράγματα στο μυαλό του σχετικά την ενδεκάδα, αλλά φαίνεται πως δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις.

Πάντως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες... εκπλήξεις από τον Πορτογάλο τεχνικό. Όπως αυτή του Ρέτσου και του Καρντόσο.

Ο Καπίνο θεωρείται σίγουρος κάτω από τα δοκάρια. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει ανεβάσει ρυθμούς τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί. Οπότε, ο Φιγκέιρας θα αγωνιστεί δεξιά και Ντε Λα Μπέγια θα είναι αριστερά. Πολλές πιθανότητες για να αγωνιστεί από την αρχή έχει ο νεαρός, Παναγιώτης Ρέτσος, έχοντας στο πλευρό του έναν εκ των Μποτία και Ντα Κόστα. Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς δείχνουν να έχουν... καπαρώσει θέση στον άξονα. Μαρίν, Σεμπά και Ελιουνούσι «παλεύουν» για τις δύο θέσεις στα άκρα.

Ο Τσόρι και ο Φορτούνης διεκδικούν τη θέση πίσω από τον επιθετικό, με τον Αργεντίνο να έχει προβάδισμα, καθώς δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, ενώ ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδος και πιθανόν να μην επιστρέψει… φρέσκος.

Στη θέση του επιθετικού ο Όσκαρ Καρντόσο, έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί από τον Ιντέγε αν και δεν έχει περάσει μια εβδομάδα από την ημέρα που... ενσωματώθηκε στους ερυθρόλευκους

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :