Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ... ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΦΟΥΛΑΡΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Με όλους τους παίκτες στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού, καθώς επέστρεψαν στο πρόγραμμα Σπανούλης-Πρίντεζης, ενώ στην Κρήτη έφτασε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για τα πρώτα δυνατά φιλικά επιπέδου Ευρωλίγκας μπήκε από σήμερα στην τελική της ευθεία. Ως γνωστό, οι πρωταθλητές βρίσκονται στην Κρήτη από χθες ενόψει της συμμετοχής τους στο «1ο International Basketball Tournament Crete» (23-25/9) και την Παρασκευή αντιμετωπίζουν τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, είχε ξανά σήμερα στη διάθεσή του τους δύο αρχηγούς, Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη, οι οποίοι είχαν απουσιάσει από την προπόνηση της Τρίτης, λόγω της παρουσίας τους στην Βαρκελώνη για λογαριασμό διαφημιστικών της Ευρωλίγκας.

Αμφότεροι, όπως σας ενημερώσαμε, ενσωματώθηκαν στην αποστολή χθες βράδυ και σήμερα γυμνάστηκαν κανονικά στη διπλή προπόνηση που περιελάμβανε το πρόγραμμα του Θρύλου.

Παράλληλα, στην Κρήτη μαζί με την αποστολή είναι από σήμερα και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος δεν ταξίδεψε χθες λόγω πυρετού, ώστε να ξεκουραστεί και να μην… κολλήσει κάποιον άλλο συμπαίκτη του. Και ο διεθνής γκαρντ θα είναι κανονικά διαθέσιμος για το παιχνίδι της Παρασκευής με τους πρωταθλητές Σερβίας.

Θυμίζουμε, πως στα παιχνίδια της Κρήτης, θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για λίγα λεπτά ο Πάτρικ Γιάνγκ, για πρώτη φορά μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο τον περασμένο Νοέμβριο.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :