Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Η... ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!


Ο Μπέντο σχολίασε τις πληροφορίες για το μέλλον του, μίλησε για τις ενοχλήσεις του Φορτούνη και το μπέρδεμα στην αλλαγή με Μάριν, δίνοντας τις εξηγήσεις του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Την ανάλυση του αγώνα και την αίσθηση πως ο Ολυμπιακός είναι σε κρίση: Θα ξεκινήσω από την ανάλυση. Σήμερα κάναμε πολλά πράγματα σωστά. Σωστός ο έλεγχος και η κυκλοφορία και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Η ψυχολογία ήταν υπέρ μας. Υπήρχαν και πράγματα που μας έλλειψαν όπως η αποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων. Αυτό μας έλλειψε. Σε αυτό οφείλεται το αρνητικό αποτέλεσμα. Όμως γενικά είμαι ευχαριστημένος από στρατηγική και συμπεριφορά των παικτών μου. Όταν έχεις δύο αρνητικά αποτελέσματα υπάρχει αίσθηση για κρίση. Δεν είναι έτσι. Δεν μας άξιζε αυτή η ήττα. Ίσως πιο δίκαιο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία.

Την αλλαγή του Φορτούνη: Ο Φορτούνης ξεκίνησε από το α' μέρος να έχει ενοχλήσεις. Άρχισε μία κουβέντα για το εάν έπρεπε να συνεχίσει. Μετά στην ανάπαυλα έγινε κουβέντα. Ο Φορτούνης δεν γινόταν άλλο να τον αφήσουμε να υποφέρει στο γήπεδο. Αρχικά ήθελε να συνεχίσει στο β' μέρος αλλά μετά δεν μπορούσε. Συμφωνούμε πως ο Φορτούνης ήταν από τους κορυφαίους αλλά πονούσε και έπρεπε να γίνει αλλαγή.

Το μπέρδεμα στην αλλαγή με Μάριν και Φορτούνη: Δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο. Ήταν παρανόηση. Παρεξήγηση. Ήθελα να πω ότι ο Μάριν θα περνούσε σε άλλη θέση. Μόλις είδα το λάθος έσπευσα να το διορθώσω.

Την μεταβίβαση της μπάλας από τα σέντερ μπακ προς τα εμπρός: Πραγματικά όπως πολύ σωστά αναλύσατε και είπατε όταν έχουμε κλειστές άμυνες μία από τις λύσεις είναι να μην περνάει η μπάλα στο κέντρο αλλά προς τα πίσω προς τα μπροστά. Στο α' μέρος το κάναμε αλλά μετά είπαμε πως ήταν λάθος και το συζητήσαμε ξανά για να το αλλάξουμε. Όταν η ομάδα στήνεται σωστά και έχουμε τα κενά διαστήματα του Ολυμπιακού τότε καλώς αλλιώς θα πρέπει να βρίσκουμε άλλους τρόπους.

Το πως συμβιβάζεται η ομάδα με την ισοπαλία ενώ ο ίδιος δήλωσε ευχαριστημένος: Όχι δεν είπα πως η ισοπαλία θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα για εμάς. Απλώς είπα πως δεν είπα ότι είναι δίκαιη η ήττα. Το πιο δίκαιο θα ήταν να κερδίσουμε.

Το εάν νιώθει πίεση ενόψει ΑΕΚ: Σαν προπονητής έχω την τάση να ασχολούμαι και να συγκεντρώνομαι σε ότι μπορώ να ελέγξω και εξαρτάται από εμένα. Αυτή τη στιγμή αρχίζει από αύριο προετοιμασία για την ΑΕΚ. Αυτό που λέω είναι πως είμαι ενωμένος με τους παίκτες μου και σίγουρος πως θα κάνουν ότι χρειαστεί για τη νίκη με ΑΕΚ. Εγώ κοιτάω το τι μπορώ να κάνω εγώ. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, την εικόνα τους και την προσπάθειά τους.

Τα λάθη της άμυνας και το πως επηρεάζουν την ομάδα: Σε κάθε ματς γίνονται σωστά και λάθη. Σήμερα δεν έχουμε κάνει πολλά λάθη. Δεν δώσαμε τόσες ευκαιρίες τον αντίπαλο. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα λίγα λάθη που κάναμε αλλά εμείς όχι τα καλά που κάναμε στην επίθεση. Αυτά μπορούν να διορθωθούν και πράγματα που μεταφέρονται στην ομάδα και τα κοιτάμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :