Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ... ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΡΟΜΑ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ! (ΡΗΟΤΟ)


Σε καλό... δρόμο είναι η ανανέωση του Κώστα Μανωλά με τη Ρόμα σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Ο διεθνής αμυντικός αναμένεται να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Ρωμαίους μέχρι το 2021, με το υπάρχον συμβόλαιό του να εκπνέει το καλοκαίρι του 2019.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, βρέθηκε το καλοκαίρι πολύ κοντά στην έξοδο από τη Ρόμα, μιας και... «γίγαντες» της Premier League ήθελαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Στην περίπτωση, δε, που υπήρχε κάποιο deal, ο Ολυμπιακός θα λάμβανε ένα σημαντικό ποσό, όπως έχουμε αναφέρει.

Αυτό δεν συνέβη και πλέον οι δυο πλευρές είναι κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους, με τους Ρωμαίους ήδη να έχουν κάνει το πρώτο ραντεβού με τον μάνατζερ του Μανωλά, Γιάννη Ευαγγελόπουλου.

Αν οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, ο διεθνής στόπερ θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό από 2.500.000 έως 3.000.000 ευρώ τον χρόνο, από τη στιγμή που αμείβεται με 1.500.000 ευρώ ετησίως.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :

MOBILE VERSIONS