Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΟΒΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΒΕΡΓΙΝΗ ΓΙΑ... ΓΚΡΙΝ!


Ο Δημήτρης Βεργίνης αποθέωσε το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Έρικ Γκριν, χαρακτηρίζοντας τον Αμερικανό του Ολυμπιακού... «γεννημένο σκόρερ».

Ο Απόλλων Πατρών, όπου αγωνίζεται ο Δημήτρης Βεργίνης, αντιμετώπισε την Τετάρτη (7/9) τους πρωταθλητές Ελλάδας στο Μέτσοβο και ο έμπειρος γκαρντ μίλησε στην «Sportday» για την εικόνα που αποκόμισε από τους ερυθρόλευκους:

«Ο Ολυμπιακός θα είναι δυνατός και τη νέα χρονιά. Έχει κρατήσει τον κορμό του και αυτό είναι βασικό, τόσο για τα αποδυτήρια, όσο και γιατί αυτοί οι παίκτες έχουν μάθει να παίζουν μαζί».

Παράλληλα, στάθηκε εκτενώς στην συνεισφορά του Έρικ Γκριν που ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 17 πόντους: «Ο Γκριν σκοράρει με όποιον τρόπο θέλει. Έιχε ανάγκη από έναν τέτοιο παίκτη ο Ολυμπιακός. Είναι γεννημένος σκόρερ. Μπορεί να σουτάρει, να διεισδύσει. Είναι όπως τον ήξερα τα προηγούμενα χρόνια. Θα δώσει πολλές λύσεις στον Ολυμπιακό και θα ελευθερώσει τον Σπανούλη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :