Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕΜΠΑ : ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ


Τα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ είναι αυτά που ακολουθούν και σίγουρα ένα γεμάτο Καραϊσκάκη θα είναι ό,τι καλύτερο για τους παίκτες προκειμένου να ξεπεράσουν τα εμπόδια των αντιπάλων τους.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να προέρχονται από την ήττα με 1-0 από τη Λάρισα, μια ήττα την οποία δεν περίμενε κανείς, αλλά ο Σεμπά, μιλώντας στον «Γαύρο», κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο ώστε να την ωθήσουν να φτάσουν στη νίκη.

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι και ήρθε μια ήττα που δεν την περιμέναμε. Δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό που έγινε. Είναι όλα στο χέρι μας για να το αλλάξουμε όλο αυτό. Εκείνο που έχει σημασία τώρα είναι πρώτα το ματς με τον ΑΠΟΕΛ και μετά αυτό με την ΑΕΚ. Είναι δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, και αυτό που θέλω να ζητήσω είναι η στήριξη του κόσμου», ανέφερε ο Σεμπά και συνέχισε.

«Έχουμε ανάγκη τη βοήθειά του και το γεμάτο Καραϊσκάκη για να πάρουμε αυτές τις δύο νίκες, που ξέρουμε ότι τις θέλει πολύ και ο κόσμος. Όσο για τη θέση του αριστερού μπακ, εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και θα κάνω ό,τι μου ζητάει ο προπονητής μου».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :