Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

«ΠΑΙΖΕΤΑΙ» ΤΟΥ ΝΤΕ ΚΑΜΑΡΓΚΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...


Αμφίβολος παραμένει ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο για την αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν θα αγωνιστεί ο Ορλάντι.

Στο παιχνίδι (29/09, 22:05) με τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Europa League έχουν πλέον το μυαλό τους άπαντες στον ΑΠΟΕΛ μετά το χθεσινό 3-0 επί του Άρη Λεμεσού και στο αγωνιστικό σκέλος ένα είναι το θέμα που απασχολεί έντονα.

Αυτό του Ιγκόρ Ντε Καμάργκο, ο οποίος έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο. Οι ενδείξεις είναι θετικές για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, αλλά όλα... είναι ανοιχτά ακόμη. Ο επιθετικός των Κυπρίων θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς τη Δευτέρα και την Τρίτη και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Πάντως, το ενδεχόμενο να είναι βασικός στο ματς του Καραϊσκάκη είναι ελάχιστες, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες (δεν αγωνίστηκε κόντρα σε Ανόρθωση και Άρη Λεμεσού) και δύσκολα θα μπορέσει να βγάλει 90λεπτο. Στα οκτώ επίσημα ματς που έχει αγωνιστεί με τον ΑΠΟΕΛ ο Ντε Καμάργκο μετράει τρία γκολ.

Παράλληλα, απίθανο είναι να ταξιδέψει για την Ελλάδα ο Ορλάντι, ο οποίος βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της αποθεραπείας του λόγω της θλάσης πρώτου βαθμού που έχει υποστεί.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :