Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΠΑΣΙΕΝΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΠΑΣΙΕΝΣΙΑ


Ήττα από τη Σπόρτινγκ και ισοπαλία με την Τοντέλα είναι φέτος τα δύο... άτυχα αποτελέσματα της Πόρτο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα στις πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Οι «δράκοι» αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, με τον πρώην παίκτη, αλλά και πρώην προπονητή της ομάδας, Ντομίνγκος Πασιένσια να μιλάει για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Γκονσάλο Πασιένσια.

Ερωτηθείς λοιπόν για το αν ο Γκονσάλο μπορεί να αποτελέσει πρώτη λύση για την Πόρτο, ο Ντομίνγκος απάντησε. «Όχι, ακόμα και αν ο Γκονσάλο μείνει στην ομάδα της Πόρτο, δεν θα πρέπει να λογίζεται πρώτη επιλογή. Η λύση είναι ένας επιθετικός με παραστάσεις και υπευθυνότητα για να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Η Πόρτο είχε πάντα καλούς επιθετικούς και για αυτό θα πρέπει να αποκτήσει έναν με καλή απόδοση τόσο στην Πορτογαλία, όσο και στο διεθνές ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του.

Με λίγα λόγια, ο Ντομίνγκος... δεν πιστεύει πως ο Γκονσάλο θα μπορέσει να προσφέρει στην Πόρτο.

Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις από τον παίκτη του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Απόλλωνα ήταν άκρως θετικές, καθώς αυτός σημείωσε τα δυο γκολ στη νίκη με 2-1.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :