Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΟΥΖΑΣ : ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ


Την Κυριακή ρίχνεται στη… μάχη του πρωταθλήματος η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού που υποδέχεται στις 11:30 την Βέροια και θέλει να μπει με το… δεξί στο δρόμο για τον 3ο συνεχόμενο τίτλο.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν για τρίτη χρονιά στον πάγκο τους, ως προπονητή, τον Βασίλη Βούζα, ο οποίος μάλιστα έχει δύο στα δύο πρωταθλήματα!

Ο τεχνικός της Κ-20 μίλησε για το νέο πρωτάθλημα και τους στόχους που έχει η ομάδα:

«Όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν σταματάς να δουλεύεις για το καλύτερο. Οι συνθήκες στην Ακαδημία είναι ιδανικές και εμείς οι προπονητές και όλο το επιτελείο έχουμε την δυνατότητα να δουλέψουμε απερίσπαστα με στόχο να… φτιάξουμε ποδοσφαιριστές που θα παίξουν στην πρώτη ομάδα αλλά και σ' άλλες ομάδες της Super League και του εξωτερικού.

Βλέπουμε ότι η δουλειά των προηγούμενων χρόνων αποδίδει καρπούς αφού παιδιά από την Ακαδημία αγωνίζονται με αξιώσεις στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ζητάμε το καλύτερο από τους παίκτες.

Μια νέα χρονιά αρχίζει και οι στόχοι για τον Ολυμπιακό είναι πάντα ίδιοι. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα παίζει ποδόσφαιρο αξιώσεων και φυσικά στόχος είναι και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος».

Δηλώσεις παραχώρησε όμως και ο φετινός αρχηγός της Κ-20, Κώστας Μεγαρίτης, ο οποίος τόνισε: «Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος είναι σίγουρα στόχος αλλά το σημαντικό είναι να παρουσιάσουμε και φέτος μια δυνατή ομάδα και μέσα απ' αυτή να εξελιχθούμε και εμείς ως ποδοσφαιριστές.

Το Πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο αλλά με επιμονή, υπομονή και δουλειά θα τα καταφέρουμε. Φυσικά όλα τα παιδιά της ομάδας ονειρευόμαστε και έχουμε ατομικά ως στόχο ν' αγωνιστούμε στην πρώτη ομάδα και να βοηθήσουμε τον σύλλογο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :