Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΣ...»


Στις προσπάθειες του Ολυμπιακού μέχρι και την... τελευταία μέρα των μεταγραφών ώστε να κάνει δικό του τον Άντερλαν Σάντος αναφέρθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Βαλένθια.

Δηλώσεις σχετικά με την μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε παραχώρησε σε Ισπανούς δημοσιογράφους ο Σούσο Γκαρθία Πίταρκ. Ο αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια αναφερόμενος στην υπόθεση του Άντερλαν Σάντος, τόνισε πως η ομάδα που ενδιαφέρθηκε πιο... «ζεστά» και μάλιστα πάλεψε μέχρι και την τελευταία στιγμή για να τον αποκτήσει ήταν ο Ολυμπιακός.

«Έχει προτάσεις τόσο για τον Αμπντενούρ όσο και για τον Σάντος. Μάλιστα, για τον δεύτερο η ομάδα που ενδιαφέρθηκε πιο σοβαρά ήταν ο Ολυμπιακός. Ήταν και ο σύλλογος που προσπάθησε και πάλεψε μέχρι τέλος. Ακόμα ήταν μία ομάδα από την Γερμανία και μία από την Τουρκία», είπε μεταξύ άλλων.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :

MOBILE VERSIONS