Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΨΥΧΗ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ... ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΕΛ Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και το «2 στα 2» στους ομίλους του Europa League απόψε (22:05, OS3).

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο "Γ. Καραϊσκάκης" την κυπριακή ομάδα με στόχο να διπλασιάσουν τις νίκες τους στη διοργάνωση.

Ο Πάουλο Μπέντο συζήτησε με τους παίκτες του τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΛ και πλέον άπαντες είναι... πανέτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με Ολυμπιακή ψυχή και πάθος, καθώς είναι αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο της νίκης. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα με την καλύτερη δυνατή εντεκάδα, προκειμένου ο Θρύλος να πάρει τη νίκη και να προσφέρει θέαμα στον κόσμο του.

Στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Κύπρου οι ερυθρόλευκοι δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς θα έχουν τη στήριξη και τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών τους. Ο λαός του Θρύλου θα είναι δίπλα στην ομάδα για μία ακόμα φορά και με τη φωνή και τα χειροκροτήματά του θα τους εμψυχώσουν, ώστε να φτάσουν σε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη!

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :