Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ


Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε τον... απολογισμό του τουρνουά του Ηρακλείου και μίλησε για τη νέα σεζόν που αρχίζει για τους πρωταθλητές Ελλάδος, τονίζοντας πως θα βελτιωθούν, ώστε να είναι έτοιμοι στα επίσημα.

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

Ιωάννη, το ματς με την Εφές, που ήταν και ο τελικός του τουρνουά, φάνηκε να χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο, είναι έτσι;

«Η αλήθεια είναι πως δεν μπήκαμε έτοιμοι στο παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη στο ξεκίνημα, δεχτήκαμε πολλούς εύκολους πόντους, βρεθήκαμε αρκετά πίσω στο σκορ και μετά ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθουμε. Ό,τι και εάν κάναμε, δεν βγήκε. Αυτοί πήγαιναν πρώτοι στη μπάλα, ήταν πιο δυνατοί και πιο έτοιμοι να παίξουν στο παιχνίδι».

Ο συνολικός απολογισμός του Ολυμπιακού από το τουρνουά;

«Κερδίσαμε τον Ερυθρό Αστέρα, χάσαμε από την Εφές και νομίζω πως μπορούμε να βγάλουμε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα από αυτή την ήττα παρά οποιαδήποτε άλλη νίκη. Καμιά φορά χρειάζεται και αυτό. Θα το αναλύσουμε, θα δούμε τι ακριβώς φταίει ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι στη συνέχεια».

Το κοινό της Κρήτης για άλλη μια φορά στήριξε τον Ολυμπιακό, το σχόλιο σου;

«Όπως και πέρσι, όταν και παίξαμε στο Ηράκλειο κόντρα στην Τσεντεβίτα, έτσι και φέτος εδώ στο τουρνουά, ο κόσμος στήριξε την προσπάθεια μας. Ήρθε αρκετός κόσμος στο γήπεδο, ευχαριστούμε τον κόσμο και εμείς προσπαθήσαμε να τους ευχαριστήσουμε».

Από οργανωτικής πλευράς, πως σου φάνηκε το τουρνουά;

«Όλα ήταν εξαιρετικά, καλή οργάνωση, ήρθε κόσμος στο γήπεδο και εμείς θεωρώ πως κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τους ευχαριστήσουμε. Εντάξει, τους στεναχωρήσαμε στον τελικό, αλλά θα κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια για να βελτιωθούμε μέχρι να έρθουν τα επίσημα παιχνίδια».

Και ένα μήνυμα για τον κόσμο του Ολυμπιακού; Θα δούμε φέτος πιο δυνατή την ομάδα σε σχέση με πέρσι;

«Προς τα εκεί βαδίζουμε. Θέλουμε να παίξουμε πιο δυνατά, πιο γρήγορα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Δουλεύουμε καθημερινά και θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Η παρουσία της Εφές, μαρτυρά τη δυσκολία της φετινής Ευρωλίγκας που θα έχει φέτος άλλο τρόπο διεξαγωγής;

«Φέτος θα είναι διαφορετικό το σύστημα, πιο πολλά, πιο δύσκολα παιχνίδια. Και θεωρώ πως και εμείς δουλεύουμε για να προσαρμοστούμε σε όλο αυτό. Δουλεύουμε στην ταχύτητα, στην αθλητικότητα μας για να είμαστε έτοιμοι μόλις αρχίσουν τα ματς».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :