Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ... ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΜΕΤΣΟΒΟ!


Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού αναμένεται να επιστρέψουν νωρίτερα από το Μέτσοβο, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον Γιώργο Αγγελόπουλο για τον χαμό της συζύγου του.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων θα ολοκληρωνόταν κανονικά στις 7 Σεπτεμβρίου με τη φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών όμως η είδηση του θανάτου της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου λογικά... θα το διακόψει, αφού όλοι στην ομάδα θέλουν να βρεθούν δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του και της οικογένειάς του και έχουν αποφασίσει να επιστρέψουν από το Μέτσοβο το συντομότερο δυνατό.

Προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί εάν η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο οπότε αν και όλοι στην ομάδα θέλουν να συμπαρασταθούν στον εκ των προέδρων της ΚΑΕ για την απώλεια της συζύγου του, γνωρίζουν πως οφείλουν να σεβαστούν την όποια επιθυμία της οικογένειας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :