Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!


Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους οι Έφηβοι και οι Παίδες του Ολυμπιακού, οι οποίοι νίκησαν αμφότεροι τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, οι Έφηβοι με ηγέτη τον Νίκο Αρσενόπουλο επικράτησαν στην παράταση με 64-57 (κανονική διάρκεια 52-52). Ο 16άχρονος πέτυχε 26 πόντους με ένα τρίποντο και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Θρύλου, ενώ ακολούθησαν ο Φίλας με 11 πόντους και ο Τζάιδας με 10 π. Δεν έπαιξε ο Παναγιώτης Γερονίκος, ο οποίος μαζί με τον Αρσενόπουλο είχε βρεθει στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας των ανδρών.

Οι ερυθρόλευκοι Παίδες από την άλλη είχαν πιο... εύκολη δουλειά, καθώς διέλυσαν τον Πανιώνιο με 71-49, έχοντας ως κορυφαίο τον Αλεξέι Ποκουσέφκσι, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 πόντους και παράλληλα συνείσφερε σε κάθε κομμάτι της στατιστικής. Πολύ καλός ήταν επίσης και ο Οικονόμου με 19 πόντους, ο Ζευγαράς με 7 και ο Τσουμάνης με 6.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Έφηβοι και οι Παίδες κάνουν προπόνηση, ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα και μάλιστα οι Παίδες πολλές φορές στα εύκολα ματς της κανονική διάρκειας θα αγωνιστούν και στην εφηβική ομάδα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :