Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Εννέα αθλήτριες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μίλησαν στο osfp.gr για την ολοκλήρωση του σταδίου της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Aναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Χατζηνικολάου: «Δείξαμε αρκετά στοιχεία»

Όλγα Xατζηνικολάου: «Ήταν τρία παιχνίδια που μας βοήθησαν να δούμε τις αδυναμίες και να δουλέψουμε κάποια πράγματα που κάνουμε στην προετοιμασία για να δέσουμε σαν ομάδα. Είναι σημαντικό που πήραμε τρεις νίκες αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο σε αυτή τη φάση. Θέλουμε δουλεία αλλά δείξαμε αρκετά στοιχεία από αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Στην έναρξη του πρωταθλήματος και του Eurocup θα είμαστε όπως πρέπει. Περιμένουμε και τις δυο Αμερικανίδες που θα ενσωματωθούν στην ομάδα και θα ενισχύσουν».

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε αυτοπεποίθηση»

Μίλιτσα Γιοβάνοβτις: «Αυτές οι ημέρες ήταν πολύ καλές για την ομάδα. Σε όλα τα παιχνίδια εστιάσαμε στην άμυνα και στην επίθεση, κάναμε λάθη και καταλάβαμε σε ποιους τομείς πρέπει να δουλέψουμε και που πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Νομίζω ότι έχουμε αυτοπεποίθηση μετά από την παρουσία μας στο τουρνουά. Όσον αφορά το τελευταίο ματς η Τορίνο είναι μα ομάδα που έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ. Ήταν δύσκολο και καλό τεστ για μας για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε τέτοιες στιγμές και πώς να αντιδράμε σε περιπτώσεις που το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για εμάς».

Τζόνσον: «Δείξαμε καλό πρόσωπο»

Κέντρα Τζόνσον: «Κάναμε σκληρές προπονήσεις αυτό το διάστημα και παίξαμε δυνατά φιλικά παιχνίδια. Δείξαμε καλό πρόσωπο και είμαστε πολύ ανυπόμονες για την έναρξη της σεζόν όπου θέλουμε να πάρουμε ξανά το νταμπλ. Επίσης έχουμε υψηλές προσδοκίες για τη φετινή παρουσία μας στην Ευρώπη. Είναι συναρπαστικό να περιμένεις να ξεκινήσει η σεζόν ενώ θα χρειαστούμε και τον κόσμο στο πλευρό μας να ενισχύσει τις προσπάθειές μας».

Παπαμιχαήλ: «Ευχαριστημένοι από την παρουσία μας»

Πέλλυ Παπαμιχαήλ: «Εμείς ακριβώς αυτό θέλαμε να δούμε σε αυτή τη χρονική στιγμή, τις αδυναμίες μας μέσα από τα παιχνίδια για να τις δουλέψουμε και να τις καλύψουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία μας. Ακόμα και οι νίκες έστω και η σημερινή που ήρθε δύσκολα δείχνουν ότι αυτή η ομάδα έχει τον χαρακτήρα που απαιτείται. Είμαστε ευχαριστημένες σε γενικές γραμμές. Τώρα θα ξεκουραστούμε μια μέρα και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τους τομείς που χρειάζεται για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Γκοτζή: «Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε»

Νατάσα Γκοτζή: «Πρώτο διεθνές τουρνουά για τον Ολυμπιακό στο οποίο η ομάδα έδειξε να έχει πολύ μεγάλη διάθεση βγάζοντας στο γήπεδο όλα αυτά που έχουμε δουλέψει από την έναρξη της προετοιμασίας όπου αυτό ήταν και ο στόχος μετά από μια σειρά πολύ δυνατών προπονήσεων. Αυτό που θέλαμε να δείξουμε ήταν η ομαδικότητα μας και να βρούμε τα πατήματα μας με υπομονή κυνηγώντας όμως και το αποτέλεσμα. Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε βαθμολογική σημασία. Εμείς όμως έστω και στις φιλικές αναμετρήσεις θέλουμε πάντα να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Το παιχνίδι με την Τορίνο ήταν πολύ σημαντικό γιατί είχαμε βαθμό δυσκολίας. Στα προηγούμενα ματς, δεν είχε συμβεί να βρεθούμε πίσω στο σκορ και να κληθούμε να το ανατρέψουμε. Η ομάδα έδειξε ότι έστω και στο στάδιο της προετοιμασίας μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και όλοι δουλεύουν για την ομάδα».

Μπόνη: «Στη συνέχεια θα παίξουμε ακόμα καλύτερο μπάσκετ»

Μαριρόζα Μπόνη: «Ήταν ένα καλό τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε τα παιχνίδια που δώσαμε στο τουρνουά. Σίγουρα θέλουμε ακόμα χρόνο για να δέσουμε μέσα στο γήπεδο. Ότι κερδίζουμε ακόμα και τώρα που είναι νωρίς είναι πολύ καλό σημάδι. Πιστεύουμε ότι στη συνέχεια θα παίζουμε ακόμα καλύτερο μπάσκετ».

Μπαρτόνοβα: «Αποδείξαμε ότι είμαστε δυνατή ομάδα»

Κατερίνα Μπαρτόνοβα: «Νομίζω ότι προχωρήσαμε σαν ομάδα και βελτιώσαμε το παιχνίδι μας. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Τορίνο δεν παίξαμε καλά, χάσαμε εύκολα σουτ και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ όμως, αλλά τελικά τα καταφέραμε στο τέλος και αποδείξαμε ότι είμαστε δυνατή ομάδα».

Κοσμά: «Δείξαμε χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή»

Αφροδίτη Κοσμά: «Για μας δεν ήταν μόνο το Τουρνουά, είμαστε σε μια φάση προετοιμασίας η οποία για μένα είχε διπλό στόχο. Να δεθεί η ομάδα, οι παλιές με τις καινούργιες και κατ’ επέκταση να βελτιωθούμε και να παίξουμε τρία πολύ δυνατά φιλικά. Πιστεύω ότι βγήκαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Βελτιώσαμε κάποια πράγματα αλλά φάνηκαν και κάποιες αδυναμίες που πιστεύω ότι τις επόμενες εβδομάδες θα βελτιωθούν και θα γίνουμε ακόμα καλύτερες. Για μένα το θετικό είναι ότι στο τελευταίο ματς παρότι ήμασταν πίσω στο σκορ δείξαμε χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή»

Φουράκη: «Η ομάδα έχει αρχίσει να δένει»

Στέλλα Φουράκη: «Σίγουρα η ομάδα έχει αρχίσει να δένει αφού σε σχέση με το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας. Εμφανίσαμε πολλά θετικά στοιχεία, παίξαμε πολύ καλά σε γενικές γραμμές αλλά σίγουρα θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα σε αρκετούς τομείς. Μπορούμε να βρούμε την απαιτούμενη χημεία και να παίξουμε αυτό που μας αντιπροσωπεύει ως ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δόθηκε ο χρόνος και με εμπιστεύτηκε η προπονήτρια μου και ακόμα περισσότερο που κατάφερα να αρπάξω αυτή την ευκαιρία και να την αξιοποιήσω».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :