Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΙΧΑΛΗΤΣΟΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΚΑΡΝΤΟΣΟ


Ο υπεύθυνος σκάουτινγκ του Άρη και πρώην προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μιχαλήτσος, μίλησε στο "sportdog.gr" για τις φετινές μεταγραφές της ομάδας και τους υψηλούς στόχους της, λέγοντας πως είναι το φαβορί για άνοδο στη Superleague, αρκεί να μην υποτιμήσει καμία ομάδα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους τέσσερις μεγάλους της Superleague, σχολιάζοντας τις μεταγραφές των Καρντόσο, Λέσκοτ, Αλμέιδα και Λάζαρου, ενώ ξεχώρισε τους Γουακάσο και Ιμπάρμπο από τον Παναθηναϊκό.

Μεταξύ άλλων είπε:

Έχετε αντιμετωπίσει σε φιλικά και τις τρεις μεγάλες ομάδες της Αττικής και μάλιστα δείξατε και πολυ καλό πρόσωπο. Κατ' αρχάς πώς είδατε τον Ολυμπιακό και τι γνώμη έχετε για την σπουδαιότερη μεταγραφή που έκανε, αυτή του Καρντόσο;

"Ο Ολυμπιακός έδειξε αδυναμίες στα ευρωπαϊκά ματς μετά την φυγή του Ρομπέρτο και του Μασουάκου. Έκανε στο τέλος κάποιες καλές κινήσεις, αλλά δεν ξέρω αν θα βγουν. Έχει κάποια κενά στα στόπερ, όμως οι τελευταίες κινήσεις μπορεί να του βγουν. Ο Καρντόσο ήταν σε μεγάλο επίπεδο κάποτε, είναι πάρα πολύ καλός σέντερ φορ, πιστεύω θα βοηθήσει και θα κάνει την διαφορά αν είναι στα επίπεδα που ήταν παλιότερα".

Βλέπετε κάποιο φαβορί για τη Superleague;

"Όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες να κοντράρουν για το πρωτάθλημα, καθώς σε σχέση με πέρυσι έχει μικρύνει η απόσταση από τον Ολυμπιακό. Άλλα όλα θα κριθούν στην πράξη".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :