Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

«ΜΗΝ... ΒΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ»

Για προτροπή των διοικούντων τον ΑΠΟΕΛ προς τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας κάνει λόγο παρασκηνιακό δημοσίευμα της ελληνικής ιστοσελίδας "contra.gr", στο οποίο αναφέρεται ότι οι πρώτοι σε συνάντηση που είχαν με τους δεύτερους, τους ζήτησαν να μην βρίσουν τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά! 

Δείτε το δημοσίευμα:

«Συνάντηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ είχε πριν μερικές ημέρες ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Χάρης Φωτίου, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (29/9) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο στόχος του δεν ήταν άλλος από το να μεταφέρει και τη θέση της διοίκησης για να κυλήσουν όλα ήρεμα στις εξέδρες και να μην υπάρξει το παραμικρό παρατράγουδο με τους φίλους του Ολυμπιακού, άρα και κίνδυνος τιμωρίας τόσο για το ΑΠΟΕΛ όσο και για τους Πειραιώτες.

"Όσοι βρεθείτε στο Καραϊσκάκη, να μην βρίσετε ούτε τον Ολυμπιακό, ούτε τον Πειραιά. Αν θέλετε να βρίσετε τον Ολυμπιακό, να το κάνετε σε παιχνίδια ομάδων που υποστηρίζετε στην Ελλάδα. Tον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ ή όποια άλλη...", ήταν εν πολλοίς το "μήνυμα" που μετέφερε ο Χάρης Φωτίου στους οργανωμένους του ΑΠΟΕΛ.


Άλλωστε, είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι Κύπριοι φίλαθλοι έχουν ομάδα που υποστηρίζουν και στην Ελλάδα και την παρακολουθούν από κοντά όποτε τους δίνεται η δυνατότητα, γι' αυτό και η σχετική αναφορά του κ. Φωτίου προς τους οργανωμένους.

Είναι γνωστό, δε, ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, είναι φιλικά προσκείμενοι στον Ολυμπιακό και σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλουν να σημειωθούν επεισόδια στον αγώνα της Πέμπτης, που θα πυροδοτήσουν το κλίμα ενόψει και του αγώνα στον β' γύρο.

Να δούμε, λοιπόν, αν οι προειδοποιήσεις τους θα πιάσουν τόπο και όλα θα κυλήσουν ήρεμα στο Φάληρο...

Πηγή : reporter.com.cy
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :