Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ»


Με τις ομάδες των Ολυμπιακού, Γιουνγκ Μπόις και Αστάνα έχει κληρωθεί για τον Β' όμιλο του Europa League ο ΑΠΟΕΛ, που κέρδισε με 4-0 τη Νέα Σαλαμίνα.

Η κυπριακή ομάδα έπαιξε καλή μπάλα και με το ματς κόντρα στην Αστάνα να πλησιάζει, ο Πιέρος Σωτηρίου, που πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, έκανε δηλώσεις σχετικά, σημειώνοντας πως στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Επικρατήσαμε 4-0, αλλά δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Ήρθαν τα τρία τέρματα στα τελευταία λεπτά. Είχαμε την υπεροχή, την κατοχή της μπάλας, φτιάξαμε φάσεις και σκοράραμε. Έχουμε ένα δύσκολο μήνα μπροστά μας και θα το παλέψουμε για να πάρουμε τις νίκες που μας αξίζουν. Είμαστε δυο επιθετικοί, αλλά υπάρχουν και άλλοι τόσοι που μπορούν να σκοράρουν. Υπάρχουν έντεκα παίκτες και όλοι μπορούν να σκοράρουν εκτός απ' τον τερματοφύλακα. Εμείς θα παίζουμε όσο καλά μπορούμε και ο προπονητής θα κάνει τις επιλογές του. Στόχος για μένα προσωπικά είναι να περάσει η ομάδα νικηφόρα από την Αστάνα και στον επόμενο γύρο στους ομίλους του Europa League. Μακάρι με τη βοήθεια του Θεού να τα καταφέρουμε. Ο αγώνας με την Αστάνα είναι κλειδί για την πορεία μας», ήταν τα λόγια του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :