Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα της περιόδου 2016-17 για τις Κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού. Τα παιδιά, νέα και παλιά, γέμισαν τις εγκαταστάσεις των Σχολών μας σε Ρέντη, Καραϊσκάκη και "Βοτσαλάκια" σε μια περίοδο όπου ακόμη δεν έχουν τελειώσει οι διακοπές!

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και στο επόμενο διάστημα οι Σχολές αναμένεται να φτάσουν... ταβάνι αφού ο Ολυμπιακός παρέχει ελκυστικά προγράμματα με πολλές παροχές σε παιδιά και γονείς.

Στην πρώτη των Σχολών, που έγινε την Πέμπτη (1/9) έδωσε το παρών και ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού κ. Γιώργος Κοκολάκης, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά στα παιδιά και τους ζήτησε να διασκεδάζουν το παιχνίδι και παράλληλα να παρουσιάζουν συνεχή βελτίωση μέσα από σκληρή δουλειά.

Ο κ. Κοκολάκης είναι και σκάουερ της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και κάθε χρόνο πολλά παιδιά ειδικά από τις Κεντρικές Σχολές με εισηγήσεις των σκάουτερ παίρνουν...μεταγραφή στα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού.

Πληροφορίες για Κεντρικές Σχολές:

Τηλ: 210-3418000

Email: schools@olympiacos.org

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :