Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΤΣΙ... ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΡΗΟΤΟ)


Για το 2 στα 2 με Ηρακλή ο Θρύλος

Τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει απόψε ο Ολυμπιακός στο Καυτανζόγλειο.

Τη 2η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη Super League θέλει να κατακτήσει απόψε (20.30-NS1) ο Ολυμπιακός και να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όπου σκαρφάλωσε από το πρώτο κιόλας ματς. Ο Θρύλος φιλοξενείται στο «Καυτανζόγλειο» της Θεσσαλονίκης από τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και στοχεύει μόνο στους 3β.

Ο προπονητής μας, Πάουλο Μπέντο, έχει στη διάθεσή του 20 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση και θα καταλήξει στην τελική 18άδα λίγη ώρα πριν από τη σέντρα. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι οι: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Μείνετε στο www.olympiacos.org και τα social media της ομάδας μας για να δείτε και να διαβάσετε όλα όσα θα γίνουν απόψε στο «Καυτανζόγλειο» σ' αυτόν τον σημαντικό αγώνα και την προσπάθεια που θα καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές για τη νίκη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :