Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

«ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ»... ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ! *ΗΧΗΤΙΚΟ*


Mε τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, Σπύρο Μπιτσάκη και τον προπονητή της ομάδας πόλο Ανδρών Θοδωρή Βλάχο η δεύτερη εκπομπή του Ερασιτέχνη σε συμπαραγωγή με το Κανάλι 1 του Πειραιά.

Στις Ακαδημίες του συλλόγου ήταν αφιερωμένο ένα μεγάλο κομμάτι της σημερινής (19/9) εκπομπής του Ερασιτέχνη, «Μεγάλη μου αγάπη» που μεταδίδεται (10:30 – 12:00) στο Κανάλι 1 του Πειραιά. Ο Υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Σπύρος Μπιτσάκης ανέλυσε το πλάνο λειτουργίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εξήγησε τη φιλοσοφία που διέπει τις ερυθρόλευκες ακαδημίες και έδωσε όλες τις χρηστικές πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζουν γονείς και παιδιά, που είτε αθλούνται με τα «ερυθρόλευκα», είτε επιθυμούν να ενταχθούν σε κάποια από τις μικρές – ηλικιακά ομάδες του συλλόγου.
Η Γενική Αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, που παρουσιάζει την εκπομπή μαζί με τον δημοσιογράφο του Καναλιού 1, Λουκά Θεοφανόπουλο, συμμετείχε στη σημερινή παραγωγή τηλεφωνικώς από το Καρπενήσι, όπου συνοδεύει την ομάδα μπάσκετ γυναικών για το διεθνές τουρνουά του συλλόγου, και ανέλυσε την τρέχουσα ειδησεογραφία των ομάδων που βρίσκονται εν μέσω προετοιμασίας.
Επίσης, στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ο τεχνικός της ομάδας πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος ο οποίος ανέλυσε το πρόγραμμα προετοιμασίας των νταμπλούχων Ελλάδας, μίλησε για τους στόχους εντός και εκτός συνόρων αλλά και για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του πόλο.
Στη διάρκεια της εκπομπής υπήρξε και η καθιερωμένη αμφίδρομη επικοινωνία με τους φιλάθλους της ομάδας μέσω της επίσημης σελίδας της παραγωγής στο Facebook https://www.facebook.com/MegaliMouAgapi/

Μπορείτε να ακούσετε τη σημερινή «Μεγάλη μου Αγάπη» του δεύτερου κύκλου εκπομπών στο επισυναπτόμενο βίντεο.

Η «Μεγάλη μου Αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά (Κανάλι 1 90,4) και την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του Ερασιτέχνη και το αθλητικό τμήμα του Καναλιού 1.
Την εκπομπή παρουσιάζουν κάθε Δευτέρα (10:30 – 12:00) η γενική αρχηγός του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο αθλητικός συντάκτης του σταθμού, Λουκάς Θεοφανόπουλος.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :