Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ... ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΑΡΤΙΝΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ο Νίκολας Μαρτίνες ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει τον δανεισμό του στην Western Sydney Wanderers FC.

Ο Αργεντίνος πέταξε χθες για το Τόκιο, εκεί όπου η Western Sydney Wanderers FC πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Μάλιστα δεν είχε χρόνο για ξεκούραση, αφού αμέσως έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενώ σήμερα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το δανεισμό του.

Πλέον, ο Μαρτίνες, είναι έτοιμος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, μετά το περσινό επιτυχημένο πέρασμά του από την Ανόρθωση.

Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκαν Αστέρας Τρίπολης, Άρης και τελευταία ο Ατρόμητος από την Ελλάδα, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να καλύψει το μεγάλο συμβόλαιό του. Φυσικά, όπως σας είχαμε ενημερώσει, προέκυψε και πρόταση από τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ μέχρι την τελευταία ώρα περίμεναν στον Ολυμπιακό να δουν αν η Σταντάρ Λιέγης θα κινηθεί για το δανεισμό του. Τελικά, αυτό δεν έγινε και το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου καλύπτει ο σύλλογος από την Αυστραλία, αποκτώντας τον 29χρονο, από τον οποίο περιμένει πολλά ο προπονητής της ομάδας, Τόνι Πόποβιτς.

Η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Νίκολας Μαρτίνες στην Western Sydney Wanderers FC».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :