Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ... «ΑΝΤΙΟ» ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!


Το τελευταίο «αντίο»... είπαν στην Ιωάννα Αγγελοπούλου φίλοι, συγγενείς και προσωπικότητες από τον χώρο του μπάσκετ, το πρωί του Σαββάτου (3/9) στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η είδηση του θανάτου της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και όλο τον φίλαθλο κόσμο, μπασκετικό και μη.

Φίλοι, συγγενείς αλλά και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο Νίκολα Βούισιτς (που ταξίδεψε για αυτό το λόγο από το Τελ Αβίβ) και ο Γιάννης Μπουρούσης μεταξύ άλλων, βρέθηκαν στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών ώστε να πουν το τελευταίο «αντίο» στην Ιωάννα Αγγελοπούλου.

Φυσικά το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Θρύλου, όπως και το τεχνικό τιμ.

Η οικογένεια είχε παρακαλέσει να μην υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη από κανάλια και φωτογράφους, κάτι το οποίο και συνέβη.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :