Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΡΝΤΟΣΟ Ο... ΙΝΤΕΓΕ


Ιδιαίτερα... προβληματισμένος εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό ο Μπράουν Ιντέγε, μετά την μεταγραφή του Όσκαρ Καρντόσο στον Ολυμπιακό.

Αισιόδοξος ότι θα μπορέσει να προσφέρει ξανά στον Θρύλο παρουσιάζεται ο Νιγηριανός επιθετικός, παρά το γεγονός ότι παρουσιάστηκε προβληματισμένος όταν έγινε γνωστή η έλευση του Όσκαρ Καρντόσο στον Πειραιά.

Ο Ιντέγε προβληματίστηκε με την απόκτηση του Παραγουανού επιθετικού αλλά δηλώνει πως είναι θέμα χρόνου να βρει ξανά την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα.

Αυτό, όμως, δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής και αν συνεχίσει έτσι ο Καρντόσο θα πάρει εύκολα φανέλα βασικού, μόλις βέβαια και εκείνος φτάσει στο 100% της απόδοσής του.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο Ιντέγε πείσμωσε να αποδείξει ότι αξίζει τη φανέλα του βασικού και ο ανταγωνισμός θα βγει σε καλό για την ομάδα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :