Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

«ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΛΕΑΛΙ»


Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και σε εκείνα του Κυπέλλου Ελλάδας θα υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού ο Νικόλα Λεάλι, όπως τόνισε σε συνέντευξή του ο ατζέντης του, Γκρατσιάνο Μπατιστίνι.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «tuttojuve.com» παραχώρησε ο Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, ο οποίος είναι ο μάνατζερ του Ιταλού τερματοφύλακα που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους.

Όπως τόνισε, ο 23χρονος γκολκίπερ θα αγωνίζεται στα παιχνίδια της Ευρώπης αλλά και εκείνα του Κυπέλλου, ενώ ο Καπίνο στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα χαρακτήρισε πολύ καλούς και τους δύο τερματοφύλακες του Θρύλου προσθέτοντας «είναι μια εμπειρία που θα τον βοηθήσει να μείνει σε φόρμα», ενώ σε ό,τι αφορά τη συνέχεια τόνισε:

«αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτεται είναι να προπονείται και να βελτιώνεται παίζοντας στον Ολυμπιακό. Θα σκεφτεί αργότερα το μέλλον».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :