Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ... ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΠΟ ΜΠΕΝΤΟ


Αλλαγών... συνέχεια για τον Πάουλο Μπέντο που θα κάνει rotation και στο ματς με την ΑΕΛ και ενόψει ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

Οι Καπίνο, Μποτία και Βιάνα είναι τρία πρόσωπα που λογικά... θα συνεχίσουν ως βασικοί με την ΑΕΛ εκτός έδρας. Κάτι που πιθανότατα να ισχύσει και για τον Φιγκέιρας και μένει να ξεκαθαριστεί εάν θα είναι δεξιά ή αριστερά.

Εάν δεν προλάβει να είναι διαθέσιμος ο Ντε Λα Μπέγια τότε ο Πάουλο Μπέντο πρέπει να βρει λύσεις. Ο Ρέτσος που έπαιξε ως ακραίος μπακ με Ηρακλή είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν και οι Βούρος και Τσιμίκας. Στο κέντρο οι Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς ήταν θετικοί αλλά δεν γίνεται να συνεχίσουν αμφότεροι καθώς υπάρχει και Ευρώπη. Ένας βασικός υποψήφιος είναι ο Καμπιάσο.

Ο Τσόρι λογικά θα τεθεί εκτός ενδεκάδας και θέση επιτελικού διεκδικούν Μάριν και Φορτούνης. Για τον διεθνή μέσο με βάση τα όσα έχουν προηγηθεί τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, αλλά με Απόλλωνα πήγε ιδιαίτερα καλά και ικανοποίησε τον Πάουλο Μπέντο. Πάντως ένας παίκτης που δεν άρεσε ήταν ο Πάρντο. Σε αυτήν την περίπτωση Σεμπά και Ελιουνούσι θα πάνε στα άκρα. Τέλος ο Καρντόσο έδειξε πως δεν είναι ακόμα στο 100%. Για την κορυφή υπάρχει πάντα ο φορμαρισμένος Ιντέγε ενώ ο πιτσιρικάς Πασιένσια έχει βάλει... δύσκολα στον προπονητή του, όπως έχουμε αναφέρει.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα και τα προβλήματα τραυματισμών μπορεί να αναμένουμε ακόμα και 5 - 6 αλλαγές στο βασικό σχήμα συγκριτικά πάντα με το Ηρακλής - Ολυμπιακός.

Ο Μπέντο έκανε κάποιες δοκιμές την Τετάρτη αλλά πιο ουσιαστικά δείγματα θα υπάρξουν από Πέμπτη και μετά.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :