Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΥΤΟ... «ΠΛΗΡΩΣΕ» Ο ΠΑΡΝΤΟ!


Ο Πάουλο Μπέντο... «τιμώρησε» τον Φελίπε Πάρντο για το γεγονός πως στις διακοπές του δεν είχε δουλέψει καθόλου, πήρε κιλά και είχε αρνητικά αποτελέσματα στα εργομετρικά τεστ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε τον Κολομβιανό εξτρέμ εκτός λίστας για τα παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, από τη στιγμή που είχε άλλους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και σε πολύ καλύτερη κατάσταση για την εν λόγω θέση, όπως οι Μαρίν, Ελιονούσι και Σεμπά.

Ο Πάρντο, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε στα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά (με τον Βίκτορ Σάντσεθ επίσης να διακρίνει το χαμηλό επίπεδο ετοιμότητάς του) και μάλιστα είχε μείνει εκτός αποστολής στον επαναληπτικό του Ισραήλ, αφέθηκε αρκετά το καλοκαίρι.

Πήρε κιλά και φυσικά αυτά φάνηκαν με την επιστροφή του στις προπονήσεις, ενώ, τα εργομετρικά τεστ παρουσίασαν άσχημα αποτελέσματα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Πάουλο Μπέντο τον άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι τον διαγράφει από τα πλάνα του για τον φετινό Ολυμπιακό, αφού, αν διακρίνει πως ο Πάρντο προσπαθεί, θα του... ξαναδώσει την ευκαιρία.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :