Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΚΕΛΑ ΓΙΑ... ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ


Στην παγίδα που της... έστησε η Βαντούζ έπεσε η Γιουνγκ Μπόις.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Βαντούζ και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Βασιλεία, η οποία σε 7 παιχνίδια έχει μαζέψει... 21 βαθμούς!

Η ομάδα της Βέρνης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα της αντιπάλου της, η οποία μάλιστα την περισσότερη ώρα είχε την μπάλα στην κατοχή της.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου να πάρουν το τρίποντο της νίκης, όμως, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είπε «όχι» στον Σουλεϊμάνι και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Η Γιουνγκ Μπόις, η οποία ήταν εμφανώς κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελβετία και Europa League, μετά από 8 αγωνιστικές βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μαζέψει 13 πόντους.

Η 11άδα της Γιανγκ Μπόις (Αντι Χίτερ): Εμβογκό, Σίτερ, Φον Μπέργκεν, Ροσά, Λέτσιακς, Ραβέ, Ζακάρια, Μπερτόνε, Σουλεϊμάνι, Κούμπο (7’ Σικ), Φράι.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :