Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΑΣ ΟΥΚΡΑΝΟΣ... «ΣΦΥΡΙΖΕΙ» ΤΟ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ο Ουκρανός Σεργκέι Μπόικο, με μικρή... προϊστορία απέναντι σε ελληνικές ομάδες, θα διευθύνει το Γιουνγκ Μπόις-Ολυμπιακός για το Europa League.

Τον Σεργκέι Μπόικο όρισε η UEFA στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία, την Πέμπτη για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο 39χρονος Ουκρανός είναι διεθνής από το 2011 και έχει βρεθεί άλλες τρεις φορές στο δρόμο ελληνικών ομάδων. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", στις 4 Απριλίου του 2015, στην ήττα της Εθνικής από τη Φινλανδία (0-1) για τα προκριματικά του Euro 2016, στις 28 Αυγούστου του 2014 στο 4-0 του ΠΑΟΚ επί της Ζίμπρου για τα playoffs του Europa League, αλλά και στις 12 Οκτωβρίου του 2012 στη νίκη της Εθνικής U19 στη Βόρεια Ιρλανδία με 2-0, για τα προκριματικά του Euro 2019.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :